Hollands Kroonse Spelen!

Op zaterdag 9 juli organiseren we samen met Team Sportservice, lokale (sport)verenigingen en ondernemers de ‘Hollands Kroonse Spelen’. Een dag vol sportieve uitdagingen, lekker eten, workshops en feest. Met nog minder dan twee weken te gaan zijn de laatste voorbereidingen in volle gang. De programma’s zijn af en we hebben een leuk en divers programma voor onze inwoners. Kijk dus snel wat er op de locatie bij u in de buurt allemaal te doen is op 9 juli! U komt toch ook?

De programma’s zijn af!

We hebben de afgelopen maanden met zijn allen hard gewerkt om op elke locatie een programma te maken voor ál onze inwoners. Het maakt dus niet uit of u komt om de strijd aan te gaan tijdens de Allessporter, of dat u liever alleen ’s avonds aansluit voor een koud drankje, goede muziek en iets lekkers te eten.

Misschien komt u wel alleen de marktkraampjes bezoeken. Of u wilt zich in het zweet werken tijdens de dansworkshop van de bekende acteur, danser en choreograaf Juvat Westendorp. Het kan allemaal tijdens de Hollands Kroonse Spelen!

Vier locaties

We willen de Hollands Kroonse Spelen voor iedereen toegankelijk en bereikbaar maken. Daarom organiseren we de Hollands Kroonse Spelen op vier centrale plekken in de gemeente. Hieronder vindt u de locatie bij u in de buurt.

DorpVerenigingAdres

regio HippolytushoefVV SuccesBelterlaan 3

regio WieringerwerfDWOWPrinses Irenestraat 19

regio Anna PaulownaSV Kleine SluisSportpark Kleine Sluis 2-3

regio ’t VeldVZVRijdersstraat 112

Vervoer

Om iedereen gelegenheid te geven bij het evenement aanwezig te kunnen zijn worden speciaal voor deze dag pendelbussen ingezet. Ook voor mindervaliden wordt vervoer verzorgd. Kijk voor de actuele vertrektijden en opstaplocaties binnenkort op onze website.

Meer informatie?

Wilt u meer weten over de Hollands Kroonse Spelen? Kijk dan op www.hollandskroon.nl/spelen

We hopen u natuurlijk te zien op zaterdag 9 juli. Hopelijk tot dan!

Beeldmateriaal

Bij dit evenement worden foto en video opnames gemaakt. Wanneer u aan dit evenement deelneemt, geeft u de organisatie toestemming om beelden (foto en video) waar u op staat te gebruiken voor communicatiedoeleinden.

Programma_Veld Programma_Veld