Nieuws uit groep 7

Week 22

Beste ouders,

Kanjertraining.

In de kanjertraining zijn we gestart met het hoofdstuk vertrouwen. Zonder vertrouwen kan er geen vriendschap zijn. Je bent achterdochtig, je voelt je niet op je gemak. Het gesprek ging onder andere ook over stage diving. Daar is veel vertrouwen voor nodig. Je mag iemand niet laten vallen. Degene die springt vertrouwt de groep. We hebben het samen uitgeprobeerd. Ook ik heb gesprongen! Echt leuk!

https://photos.app.goo.gl/kfEBgV6QNYMB3xUJ8

Topotoets Topomaster.

Op 10 juni is de topotoets. De kinderen hebben een leerblad meegekregen. Ze kunnen de toets ook digitaal in Basispoort oefenen.

Ga naar Blink-Topomaster-Europa-level 1,2,3. Leer ze!

VOC schip knutselen.

Drie middagen na de Cito in de ochtend, hebben we aan de schepen gewerkt. De klas leek op een ontplofte bom. Overal lag wat. Gezellig muziekje aan en de ideeën borrelden naar boven. Allemaal verschillende schepen, niet eentje is het zelfde. Ik vind dat zó leuk...

https://photos.app.goo.gl/ZYLb5gTnNQ4BTmMy6

Excursie naar het stoommuseum.

Wij zijn heel blij dat we genoeg vervoer hebben om de excursie door te kunnen laten gaan. Chauffeurs alvast bedankt, we zien jullie op 10 juni 10:30.

Werkstuk inleveren op 13 juni.

De inleverdatum is verplaatst naar 13 juni. De kinderen kunnen thuis in classroom ook verder werken aan hun werkstuk. In classroom staat het presentatierooster in het mapje werkstukken. Misschien kunt u uw zoon/dochter helpen, door de presentatie thuis te oefenen. Dat maakt ze vaak minder onzeker. 

 

Gezellige kermis samen, groetjes juf Marjo.