ZONDER KLEERSCHEUREN NAAR DE BRUGKLAS HANDIGE SPOEDCURUS!

2 online ouder + kind avonden dinsdag 21 juni

Beste ouder(s)/verzorger(s),

Spoedcursus voor ouders met kinderen die naar de middelbare school gaan.

Goh, ineens fietst je kind kilometers alleen naar school. Eigen boterhammen mee naar school is niet cool. Iedereen heeft de nieuwste telefoon en je net zo kleden als de rest hoort erbij. Je kind is niet meer de oudste, maar de jongste en is op zoek naar houvast, nieuwe vrienden en zijn identiteit.

Contact met elkaar hierover houden is belangrijk, maar waar, wanneer en hoe?

Op dinsdagavond 21 juni organiseert ‘In Control of Alcohol & Drugs’ samen met theatergroep PlayBack de online voorstelling ‘De Grote Sprong’. ‘De Grote Sprong’ is een spoedcursus in het omgaan met alle veranderingen en ontwikkelingen die ouders en kinderen tegenkomen als de middelbare school om de hoek komt kijken. Twee acteurs én ervaren gesprekleiders van Theatergroep PlayBack schetsen in scherpzinnige en humoristische acts wat er allemaal gebeurt als je naar de middelbare gaat. Hoe kan het thuisfront, de familie en vrienden helpen met die stap naar de brugklas?

=> Bekijk alvast een voorproefje van De Grote Sprong (zie onderstaande bijlage)

Wat reacties van ouders tijdens vorige sessies:

“De Grote Sprong is een feest van herkenning. Ze schetsen met humor de overstap naar de brugklas.” “Energieke gespreksleiders, waardoor er ruimte was om voorbeelden met elkaar te delen.”
“Leuk om samen met mijn kind op een laagdrempelige wijze hier heel open over te kunnen praten”

Aanmelden
Meld jezelf en jouw kind alvast aan voor deze online ouder & kind avond via deze aanmeldlink (document bijlage) of stuur een mail naar interventiesgezondheid@ggdhn.nl én geef aan welk tijdstip jouw voorkeur heeft! Er zijn 2 x 50 plaatsen beschikbaar, dus wees er snel bij!

 

Socials foto1 Socials foto1