start training Autisme 8 maart 2022

Doel     

Heeft u de zorg voor een kind met autisme? Of denkt u dat er sprake van autisme kan zijn? Loopt u tegen dingen aan in de opvoeding? Of wilt u meer begrip over hoe het precies in de hersenen werkt? Deze vragen en meer staan centraal in de training autisme.

 

Doelgroep         

Deze training is bedoeld voor ouders/verzorgers van kinderen met een (vermoeden van) autisme spectrum stoornis. Maar ook voor mensen die persoonlijk betrokken zijn bij iemand met autisme zoals familieleden.

 

Tijdens deze training werken we in een groep die bestaat uit maximaal zes ouderparen.

 

Omschrijving    

Opzet van de training. De bijeenkomsten worden begeleid door twee professionals van het wijkteam. De bijeenkomsten zijn niet alleen gericht op informatie over autisme, maar ook gericht op het delen van ervaringen. Daarnaast wordt een deel van de methode ‘geef mij de vijf’ behandeld. U krijgt praktische handvatten waar u zelf mee verder kunt. Het programma is ontwikkeld op basis van vragen die we in de praktijk krijgen.

 

Locatie

De training bestaat uit drie bijeenkomsten en een terugkomdag. De duur van een training is 1,5 uur met eventueel uitloop van 15 min.

 

Start:

8 Maart 2022 / 15 maart / 22 maart / 5 april

Tijd: 18.30 – 20.00 uur

Locatie: Westrak 208 Wieringerwerf

 

Deze training is gratis als je uit de gemeente Hollands Kroon komt. Aanmelden via: www.deacademievoorjou.nl/aanbod

 

 

Wil je deelnemen aan deze training, maar kom je niet uit de gemeente Hollands Kroon. Stuur dan een mail naar info@deacademievoorjou.nl.

 

incluzio incluzio