Online bijeenkomst Vertel eens! Hoe verhalen de band in je gezin versterken

Geachte heer, mevrouw,

Van 4-10 oktober 2021 is de Week van de Opvoeding. Dit is een landelijk initiatief van het Nederlands Jeugd Instituut (NJI) met als thema: Vertel eens…

Vertel eens... is de uitnodiging om het gesprek met elkaar aan te gaan. Tijdens de Week van de Opvoeding worden door het hele land activiteiten georganiseerd rond dit thema.

Op donderdagavond 7 oktober organiseert GGD Hollands Noorden de online bijeenkomst Vertel eens! Hoe verhalen de band in je gezin versterken. Tijdens deze online bijeenkomst laat Steven Pont (ontwikkelingspsycholoog en opvoedcoach) zien hoe je met gesprekken, (familie) verhalen en luisteren de band met je gezin en familie versterkt. Opvoeders krijgen tips en voorbeelden hoe ze in gesprek gaan en blijven met kinderen in de leeftijd van 0-18 jaar en dagen we ze uit om na te denken over hun rol als ouder/opvoeder/grootouder. Daarnaast gaan we in op het belang van familietradities en geschiedenis om op die manier de band in het gezin en familie te versterken.

Aanmelden
Ouders kunnen zich voor deze activiteit kosteloos aanmelden via: www.ggdhollandsnoorden.nl/cursussen. De avond vindt online plaats.