Webinar Kanjertraining 31 maart

Beste ouders/verzorgers,

Op 31 maart 2021 staat de online Ouderavond over de Kanjertraining gepland. De Marinx is al een aantal jaren ‘Kanjerschool’. Omdat we ondertussen weer veel nieuwe ouders hebben, willen we opnieuw aandacht besteden aan de Kanjertraining en de inhoud en achtergrond van de Kanjertraining met u delen.

Waar gaat de Kanjertraining dan eigenlijk over en waarom is het zo belangrijk dat te delen met de ouders/verzorgers? In het kort is de Kanjertraining erop gericht om kinderen bewust te laten worden van hun gedrag met hun sterke en minder sterke eigenschappen. Kinderen leren zich op een positieve manier te handhaven in sociaal stressvolle omstandigheden. Onder het motto: wat je meemaakt is interessant, vervelend of naar, maar hoe je ermee omgaat is belangrijker, dat vormt je.

In het afgelopen jaar met meerdere periodes van thuisonderwijs, heeft u als ouders misschien ook wel gemerkt dat dit niet altijd makkelijk is. Welke pet zet u op in stressvolle omstandigheden en wat kunt u anders doen? Tijdens deze Ouderavond maken we graag de brug naar de thuissituatie en geven we tips hoe u hier als ouder mee om kunt gaan.   

Samen zijn we verantwoordelijk voor de toekomst en het geluk van onze kinderen. De Kanjertraining is een belangrijke ontwikkeling waarvan resultaten al bewezen zijn. Voldoende redenen om deze avond niet te missen.

De Ouderavond vindt online plaats op woensdag 31 maart via Zoom van 20.00-21.00 uur met een uitloop voor vragen. De link naar Zoom krijgt u voorafgaand aan de ouderavond in Kwieb. Houd Kwieb goed in de gaten! Heeft u vooraf vragen, neem contact op met het Ouderpanel via ouderpanel.demarinx@sarkon.nl of neem een kijkje op de website www.kanjertraining.nl .

We hopen dat u er allemaal bij bent! 

 

Met vriendelijke groet,

Namens het team en het ouderpanel van De Marinx

K K