Typecursus voor groep 6 t/m 8

Het zijn gekke tijden. Gelukkig komen er steeds meer dingen om naar uit te kijken. Bijvoorbeeld de compleet vernieuwde groepstypecursus van de Typetuin, welke bij voldoende aanmeldingen van start gaat. Omdat we dit jaar, door de coronacrisis, later gestart zijn met het inplannen van de cursusgroepen dan we normaal gesproken doen, hebben we besloten om onze vroegboekkorting te verlengen tot 15 februari. 

Wij blijven positief naar de toekomst en kijken vol vertrouwen uit naar onze startperiode in maart. Echter snappen we dat de gehele situatie voor iedereen onzeker is en daarom bieden wij de ouder/verzorger de volgende zekerheden bij inschrijving:

1. De inschrijving kan kosteloos geannuleerd worden tot 22 februari 2021.
2. Wij stellen een protocol op hoe wij omgaan met betrekking tot de bestrijding van Corona. Denk aan schoonmaken lesmateriaal, 1,5 meter afstand etc.
3. Wanneer de maatregelen vanuit het RIVM, gedurende de cursus, worden aangescherpt, zullen wij de opzet van de cursus dusdanig aanpassen zonder de kwaliteit van de cursus aan te tasten. Denk aan kleinere groepen, online lesgeven middels diensten als Microsoft Teams, een langere begeleiding van cursisten daar waar nodig. Wij hebben hier inmiddels ook (noodgedwongen) ervaring mee opgedaan. 

 

Zie bijlage

 

Met vriendelijke groet, Typetuin

typetuin typetuin