Informatie Voortgezet Onderwijs

Open dagen en informatie-avonden

Beste ouder(s)/verzorger(s),

 

Hieronder én in de bijlagen treft u informatie van diverse middelbare scholen uit de omgeving over hoe zij vorm geven aan de informatie-avonden en open dagen.

Vanwege de lockdown kunnen deze niet fysiek doorgaan.

 

Bericht van het Huygens College:

Beste ouder(s)/verzorger(s) van leerlingen van groep 8,

 

Zoals u zult begrijpen kunnen de geplande informatieavonden van het Huygens College op 12 en 13 januari helaas niet doorgaan.  Wij wijzen wij u er op dat de presentaties die normaalgesproken deze avonden gegeven worden, online zijn gezet op de website van het Huygens College: https://groep8.huygens.nl/#Infoavond

 

Mocht u graag persoonlijk in gesprek willen gaan met een medewerker van de school via videobellen, dan nodig ik u van harte uit een verzoek voor een afspraak achter te laten op genoemde pagina.  We staan u graag te woord op dinsdag 12 of woensdag 13 januari tussen 19.00 en 21.00 uur.  

 

Met vriendelijke groet,

 

Henk Klaassen,

Rector Huygens College Heerhugowaard

 

Bericht van het Clusius College Schagen:

Beste ouder(s)/verzorger(s) van leerlingen van groep 8,

 

Met deze mail willen wij u/je op de hoogte brengen van onze open dagen van 29 en 30 januari 2021. Helaas zijn we door corona genoodzaakt om deze niet fysiek, maar online te organiseren. Geïnteresseerde ouders en leerlingen kunnen zich vanaf nu aanmelden:

https://8iigb8m.momice.events 

Wie zich voor 11 januari aanmeldt, krijgt van het Clusius College een aardigheidje thuisgestuurd. We zijn op dit moment bezig om een zo compleet mogelijk online programma in elkaar te zetten, zodat we onze school ook digitaal zo goed mogelijk kunnen laten zien. Dat doen we door middel van video’s, tekst en livestreams (presentaties, lesjes, etc.). Natuurlijk is er ook de mogelijkheid voor het stellen van vragen en voor persoonlijke gesprekken.

Met vriendelijke groet,

Clusius College Schagen

 

In de bijlagen vindt u folders van het Regius College Schagen en Clusius College Heerhugowaard. Ook vindt u een brief van het Regius College Schagen over de Open Dagen en andere voorlichtingsactiviteiten.

 

Met vriendelijke groet,

 

Annika Feldman