JUMBO sparen voor De Marinx

Woensdag 7 oktober is de actie gestart. U kunt nu bij Jumbo (Nieuwe Niedorp) gaan sparen voor onze school. Bij elke besteding van €10,­ ontvangt u een spaarpunt. Deze spaarpunten kunt u toekennen aan een school/vereniging van uw keuze.

Wij willen u natuurlijk vragen ze aan onze school te geven. Van de punten die we ophalen kunnen wij namelijk extra leer- en spelmaterialen/sport- en spelmaterialen voor de kinderen aanschaffen.

In de winkel ziet u zoals op bovenstaande foto allemaal bakje en eentje daarvan is van De Marinx. U kunt daar uw spaarpunten ingooien of op de website www.jumbosparenmetelkaar.nl kunt u de spaarpunten ook direct aan onze school toekennen.

Daarnaast kunt u de punten ook scannen met de Jumbo Sparen met Elkaar app. Deze app is beschikbaar voor zowel IOS- als Android telefoons en is te downloaden in de App Store of Google Play Store. Met de Jumbo Sparen met Elkaar app kunnen de spaarpunten heel makkelijk en snel gescand en geactiveerd worden. 

We willen u bij voorbaat danken voor het sparen voor onze school en we hopen natuurlijk zoveel mogelijk punten te sparen!

jumbo actie jumbo actie