Zwembad De Rijd

Lieve leerlingen en ouders,

Zwemseizoen 2024 staat voor de deur! Zwembad de Rijd is volop bezig om er weer spetterende maanden van te maken, vooral voor jullie. Graag vertellen wij over het volgende:

Voorverkoop
We starten 1 april met de voorverkoop op alle abonnementen, van persoonlijk tot gezinsabonnement. Dit jaar is de korting wel 18%. Aanzienlijk hoger dan vorige jaren om vooral jullie, tot midden mei, voordeel te geven. Pak je korting in de webshop https://zwembadderijd.nl/shop/. Hier is ook alle informatie over abonnementen te vinden.

Feestelijke opening
Op 1 mei is er feest op het bad! Zwemseizoen 2024 wordt dan feestelijk ingeluid met veel leuks, zeker voor kinderen. Denk opblaasbare aqua bubbles (dansen en dollen op het water in een opblaasbare bal), schminken, spelletjes en de ballonnenartiest. Aan de buikjes is ook gedacht: onder andere Noa’s Foodtruck uit Lutjewinkel is aanwezig en er zijn meer versnaperingen in aantocht. En natuurlijk voor de durfals het eerste bommetje! Het openingsfeest begint om 14:00 uur.

Kom je helpen?
Deze oproep doet het zwembad in het bijzonder aan ouders met kinderen op De Snip, Sas en De Mient omdat jullie het zwembad vaak bezoeken. Zwembad de Rijd is in beheer van de Niedorpers. Wij varen op vrijwilligers, van kassamedewerkers tot toezichthouders, klussers, poetsers en bestuur. Het geld wat hiermee bespaard wordt, gaat direct terug richting (bad)gasten (lees, jullie kinderen). De groep vrijwilligers staat echter onder druk dus alle hulp is welkom! Van vast tot af en toe helpen, lees hier alles over meehelpen https://zwembadderijd.nl/vrijwilligers/.

PS
Houd de socials in de gaten voor gerichte oproepen

Screenshot 2024-04-02 09.30.10 Screenshot 2024-04-02 09.30.10
Screenshot 2024-04-02 09.30.22 Screenshot 2024-04-02 09.30.22