Nieuws uit groep 8

Week 12

Beste ouders,

Oproep hulp tijdens ”De Koningsspelen.

Op vrijdag 21 april zijn ”De Koningsspelen”. Wij hebben de hulp van 2 ouders uit onze groep nodig. Vanaf 11:40 tot en met 14:00. Wie is er enthousiast? Stuur een berichtje naar juf Marjo.

Verzetsmuseum op Wielen, wie fietst met ons mee?

Op vrijdag 31 maart gaan wij in 2 groepen op de fiets naar het verzetsmuseum op wielen. Alle kinderen dienen een goede fiets mee te nemen naar school. 

We zijn op zoek naar 2 ouders die een groep van 13 kinderen willen begeleiden tijdens het fietsen naar Camping ‘73, Niedorperweg 8, te Nieuwe Niedorp. We vertrekken vanaf school met het 2e groepje om 12:25. Het 1e groepje staat dan klaar bij het museum om 12:40 om weer mee teruggenomen te worden naar school. Meester Max staat voor de groep en juf Marjo blijft in het museum...

Palmpaasstokken versieren

Op 29 maart versieren we de palmpaasstokken. De kinderen weten wat ze mee moeten nemen, zodat we de stokken heel mooi kunnen versieren.

Paaslunch

Op de gang hangt de inschrijflijst, waarop staat wat de kinderen mee willen nemen. De hoeveelheden staan ook vermeld. Maak niet teveel. Dit is écht genoeg! 

Afsluiting van het thema ”Machtige Media”.

Vandaag is het thema in een ”echte” bioscoop afgesloten. Er werd limonade en popcorn geserveerd. De kinderen hebben ontzettend hun best gedaan en veel nieuwe technieken geleerd. De ouders waren zichtbaar aan het genieten. 

https://drive.google.com/drive/folders/1kdT6deAOl7909h2VLUvBmmTmLeGulNei?usp=share_link

Fijn weekend allemaal, groetjes juf Annika en juf Marjo.

newsletter newsletter